Informatie

Data en locatie

Het congres Omgevingswet 2021 van Binnenlands Bestuur vindt plaats op donderdag 2 september 2021 in De Werelt, Lunteren. Het congres start op 10:00 uur en eindigt rond 16:30/17:00 uur.

Binnenlands Bestuur organiseert dit congres binnen de richtlijnen van de overheid (onder andere 1,5 meter afstand). Klik hier voor de PDF

Doelgroep

Voor alle ambtenaren en bestuurders die op de hoogte willen raken of blijven van wat de invoering van de Omgevingswet voor hun werk of hun gemeente zal gaan betekenen.

Prijzen*

€ 295,00 (als abonnee Binnenlands Bestuur)
€ 365,00 (als niet-abonnee Binnenlands Bestuur)

U kunt kosteloos een collega meenemen naar het congres. In het aanmeldformulier kunt u de naam en het email adres van de collega opgeven.

* genoemde prijzen zijn excl. BTW

Annuleringsvoorwaarden

Bent u verkouden, heeft u koorts en/of griepklachten, dan verzoeken wij u om uw deelname kosteloos te annuleren. Annuleren kan alleen schriftelijk door een mail te sturen naar: events@binnenlandsbestuur.nl. Heeft u een andere reden voor afmelden binnen vier weken voor aanvang? Dan zijn we helaas genoodzaakt een bedrag van € 50,- te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Binnenlands Bestuur – onderdeel van Sijthoff Media – zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.


Binnenlands Bestuur organiseert dit congres in samenwerking met de volgende partners: